trei jucători de la csu sibiu promovează miercuri baschetul la școala regele ferdinand

Trei dintre jucătorii importanți de la BC CSU Sibiu vor promova miercuri dimineață baschetul în rândul elevilor de la Școala Regele Ferdinand. 

Promovarea Baschetului în Școli, un proiect ajuns în ultimii ani un reper în peisajul sportiv-educațional local și un exemplu în cel național, revine la Sibiu miercuri, 6 decembrie 2023. Zeci de jucători profesioniști au fost prezenți în școli începând din anul 2006, odată cu înființarea grupului CSU Fans și a Asociației Fanilor Baschetului Sibian.
De această dată, evenimentul va avea loc la Școala Regele Ferdinand din cartierul Vasile Aaron, iar antrenorii de ocazie pentru elevi vor fi jucătorii Monyea Pratt, Mirel Dragoste și Aurelian Gavriloaia.  Ca de obicei, jucătorii vor  prezenta elevilor regulile de baschet și importanța fair-play-ul în jocul de echipă, beneficiile sportului și ce înseamnă pentru ei să evolueze pentru o echipă cu tradiție cum este BC CSU Sibiu.

trei jucători de la csu sibiu promovează miercuri baschetul la școala regele ferdinand
Fiecare jucător va selecta elevi dintre cei prezenți în sala de sport, pe care îi  vor învăța mișcările esențiale din jocul de baschet. În urma acestei selecții vor fi formate echipe care se vor întrece într-un minicampionat de baschet.

Promovarea Baschetului în Școli se adresează în special copiilor între 8-14 ani. Proiectul își propune să le atragă copiilor atenția asupra unei alternative sănătoase pentru petrecerea timpului liber, printr-o abordare directă și exemplificativă. Elevii școlilor sibiene fac cunoștință cu jucători profesioniști de baschet, care sunt de multe ori chiar idolii lor.
Astfel, miercuri, la Școala Regele Ferdinand din Sibiu vine Mirel Dragoste de la ora 10.00, iar de la ora 11.00 vin Monyea Pratt și Aurelian Gavriloaia.

trei jucători de la csu sibiu promovează miercuri baschetul la școala regele ferdinand

Ultima oră

Comentariul meu