portarul marta batinovic de la măgura cisnădie face senzație la campionatul mondial de handbal

Portarul de la Măgura Cisnădie, Marta Batinovic are evoluții excelente între buturile naționalei Muntenegrului la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca, Norvegia și Suedia.

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie este reprezentată la turneul final din țările nordice de portarii Marta Batinovic (33 ani) și Marina Rajcic (30 ani) care fac parte din naționala Muntenegrului, dar și de interul Emilia Galinska (Polonia).

Titulară în poarta Muntenegrului, Marta Batinovic (33 ani) a avut până acum evoluții excelente, care au făcut-o remarcată. Muntenegru a câștigat toate cele trei jocuri din prima fază a grupelor și astfel merge în grupele principale cu punctaj maxim, fiind cotată cu șanse bune pentru a merge în sferturile de finală.

Experimentatul portar de la Măgura a făcut diferența marți, în jocul decisiv pentru locul 1 în grupă, câștigat de Muntenegru, 24-18 contra Ungariei. Cu un procentaj de mingi apărate de 48%, Batinovic a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciului. Marta are un procentaj de senzație al mingilor apărate, 55,2 % în cele trei jocuri în care a evoluat până acum la turneul final și se anunță una dintre cei mai buni portari din competiție.

Cele 32 de naționale prezente la turneu au fost repartizate în 8 grupe de câte 4 echipe, apoi primele 3 din fiecare grupă se califică în grupele principale, cu punctele făcute împotriva formațiilor care se vor califica și ele mai departe. Ulterior se vor forma 4 grupe principale cu câte 6 echipe, iar primele două clasate de aici vor merge în sferturile de finală. Din sferturi se va juca în sistem eliminatoriu.

portarul marta batinovic de la măgura cisnădie face senzație la campionatul mondial de handbal

 

Ultima oră

Comentariul meu