fc hermannstadt a pus în vânzare biletele pentru meciul de duminică, cu universitatea craiova

Clubul FC Hermannstadt a pus în vânzare online biletele pentru meciul de duminică, 10 decembrie (ora 14.00) de pe Stadionul Municipal, cu Universitatea Craiova.

La Tribuna 1, prețul unui bilet este de 50 lei, iar la Tribuna 2 un tichet de acces costă 40 de lei. Sunt disponibile și bilete la Peluza Nord, la prețul de 20 lei bucata. Pentru doritori există și varianta Family Zone la Tribuna 2, acolo unde pot lua bilet cu loc alăturat și pentru copii, pentru aceștia din urmă la prețul de 20 de lei.

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

La această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

Începând de vineri se vor vinde bilete și la Stadionul Municipal. Programul casieriei este vineri și sâmbătă între orele 12.00 – 18.00 și duminică, în ziua jocului, începând cu ora 9.00.

fc hermannstadt a pus în vânzare biletele pentru meciul de duminică, cu universitatea craiova

 

Ultima oră

Comentariul meu