csc 1599 șelimbăr s-a despărțit de portarul aleksander mitrovic
Portarul Aleksander Mitrovic și-a reziliat amibail contractul cu liderul Ligii 2,  CSC 1599 Șelimbăr. 
Mitrovic nu a mai prins niciun meci de Liga 2 în acest sezon, în care Roșca a fost titular de bază. Titular în sezonul trecut, când a prins 20 de meciuri de Liga 2, Aleksander a evoluat într-un singur meci oficial în acest sezon, cel de cupă, 4-1 cu Muscelul Elite. Nemulțumit că nu mai joacă, portarul a solicitat să plece de la echipă, iar dorința i-a fost îndeplinită.
”La solicitarea jucătorului, contractul dintre CSC 1599 Șelimbăr și Aleksander Mitrovic a fost reziliat pe cale amiabilă! Portarul în vârstă de 20 de ani a acumulat 1890 minute în 21 partide, îmbrăcând tricoul “călăreților roșii”. Îi dorim mult succes în carieră!” a fost anunțul dat publictății de clubul din Șelimbăr.
Produs al lui Dinamo, Aleksander Mitrovic are selecții pentru toate selecționatele României, de la U15 la U20. El deține și cetățenie bosniacă. În urmă cu doi ani, Aleksander a jucat și pentru echipa de U 19 a italienilor de la Genoa.
Șelimbăr mai are în lot un porar, Simion Bumbar (18 ani) și rămâne de văzut dacă va mai transfera un goalkeeper în această iarnă.

Ultima oră

Comentariul meu