miros insuportabil la apoldu de sus, din cauza dejecțiilor deversate direct în stradă. locuitor: „nu mai pot lăsa fereastra deschisă” (video)

Mai mulți locuitori din localitatea Apoldu de Sus se plâng de canalizarea de pe strada Cânepii care deversează direct în stradă. Aceștia spun că mirosul este insuportabil și nu pot deschide ferestrele.

Amalia locuiește pe strada Cânepii și de mai mult timp se confruntă cu problema dejecțiile de la sistemul de canalizare care sunt deversate în dreptul casei unde locuiește cu cei doi copii. Femeia susține că problema aceasta este doar pe strada lor, în alte zone aceasta fiind remediată.

miros insuportabil la apoldu de sus, din cauza dejecțiilor deversate direct în stradă. locuitor: „nu mai pot lăsa fereastra deschisă” (video)

„Asta se întâmplă des. La mine la poartă e scurgerea de pe partea cealaltă care ajunge pe șanț. Am fost la primărie atât eu, cât și alții care locuiesc pe aceeași stradă. Ne-au spus că nu au ce face. I-am rugat să vină să cimenteze sau să ia măsuri pentru că problema este deja de foarte mult timp. Nu este corect. În alte sate s-au luat măsuri, dar eu nu pot lăsa fereastra deschisă nici cinci minute pentru că intră mirosul în casă”, spune Amalia, o locuitoare din Apoldu de Sus.

În schimb, primarul orașului Miercurea Sibiului spune că nu cunoaște problema. „Nu făcut nimeni sesizare la primărie referitor la această nemulțumire”, a spus primarul Ioan Troancă.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sunati la 112. Amenzile pentru persoane juridice sunt imense pentru deversari ca aceasta. Facut scandal,nu rugaminti. E singura solutie.