echipa doctor dejeu, de 4 ani prezentă la sibiu. peste 2,500 de pacienți tratați aici de către cea mai performantă echipă de chirurgie bariatrică din românia

Echipa Doctor Dejeu, cea mai căutată echipă de chirurgie bariatrică din România, este de 4 ani alături de pacienții din Sibiu care au nevoie de ajutor în lupta cu obezitatea.

Peste 2,500 de pacienți bariatrici din Sibiu, dar și din alte orașe din țară sau de peste graniță au apelat la serviciile echipei Doctor Dejeu și au ales să vină la Medlife Polisano Sibiu pentru procedurile bariatrice.

Fondată de frații chirurgi dr. Viorel Dejeu și dr. Dănuț Dejeu, ambii acreditați de către Surgical Medical Review Corporation (SUA) ca Master Surgeons în Chirurgia Bariatrică, echipa operează anual peste 2,000 de pacienți pe an în 5 orașe din România și are încrederea pacienților consolidată în ani de experiență, profesionalism, dedicare și servicii de cea mai bună calitate, cu grijă, atenție și blândețe în tratarea pacienților. Dr. Viorel Dejeu este de asemenea primul medic din Europa care a obținut acreditarea SRC de Master Surgeon în Chirurgia Bariatrică Revizională.

@echipadoctordejeu Câte kilograme poți slăbi cu ajutorul balonului gastric #Allurion? Descoperă răspunsul direct de la Dr. Viorel Dejeu ☝️ #DoctorDejeu #Ceamaidedicataechipa #ChirurgiAcreditatiInternational #ChirurgieDeExcelenta #gastricsleeve #ChirurgiaObezitatii #Weightloss #obesity #betterYOU ♬ sunet original – @EchipaDoctorDejeu

Echipa este una multidisciplinară, formată din chirurgi, psihologi și nutriționiști, una dintre cele mai performante la nivel european, în acest moment (după numărul de pacienți operați și după procentajul foarte redus de complicații), și vine în ajutorul pacienților cu cele mai bune și moderne soluții în tratamentul obezității, atât chirurgicale, cât și nonchirurgicale: balon gastric, tratamente medicamentoase de ultimă generație.

”Din 2019 suntem prezenți la Sibiu și observăm cum de la an la an cererea pentru procedurile bariatrice crește. Nu doar sibienii aleg să vină aici pentru serviciile pe care le oferim, ci persoane din multe orașe din țară, în special din zona Moldovei, pentru că acolo nu suntem încă prezenți, iar câteva sute vin, anual, din afara țării. Suntem un promotor serios al turismului cu destinația Sibiu, mai multe hoteluri și pensiuni se bucură de prezența constantă a pacienților echipei noastre.

E mereu o încântare să îi vedem pe pacienți mulțumiți de calitatea îngrijirii pe care o oferim, că ne recomandă mai departe și astfel numărul celor pe care îi ajutăm crește de la un an la altul. Tratamentul obezității e și despre ce facem exceptând intervenția în sine, împreună cu psihologii și nutriționiștii echipei – e un întreg proces pe care-l urmărim pentru binele lor. Le suntem alături în tot parcursul schimbării” – a precizat dr. Viorel Dejeu, medic primar chirurgie generală și co-fondator al echipei Doctor Dejeu.

În prezent, echipa Doctor Dejeu își desfășoară activitatea în 5 centre din țară și oferă servicii în parteneriat cu clinicile Medlife: MedLife Life Memorial Hospital București, MedLife Polisano Sibiu, MedLife Genesys Arad, Humanitas Cluj-Napoca, precum și în Centrul Medical Betania Oradea.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul www.doctordejeu.ro. Echipa Doctor Dejeu e prezentă și în social media, pe Facebook, Instagram și TikTok.

Ultima oră

Comentariul meu