o șoferiță a făcut accident, între orlat și cristian. trei persoane, transportate la spital

O șoferiță a făcut accident, între Orlat și Cristian după ce a pierdut controlul mașinii. Trei persoane au fost transportate la spital.

În timp ce conducea un autoturism dinspre Orlat spre Cristian, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, o femeie în vârstă de 25 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile.

Conducătoarea auto și cei doi pasageri, un bărbat în vârstă de 27 de ani și o fetiță în vârstă de 3 ani, au suferit vătămări corporale ușoare și au fost transportați la spital. Toți cei trei ocupanți ai mașinii sunt din Gura Râului. Fără mari probleme de trafic, transmite IPJ Sibiu.

Saj Sibiu a trimis un echipaj de tip B între localitatile Orlat și Cristian ,la un accident rutier. Echipajele SAJ și ISU au asistat medical 3 persoane, doi adulți și un minor de 3 ani. Echiapjul SAJ a transportat la CPU Luther fetița de 3 ani cu TCC și traumatism de membru inferior și pe femeia de 25 de ani cu traumatism cranian la UPU SIBIU. Cealaltă victimă este transportată la UPU de către echipajul ISU.

Ultima oră

Comentariul meu