maria pop, singura femeie instrumentist de la junii sibiului, a fost cerută în căsătorie. „nici nu am știut ce mi se întâmplă”

Povestea emoționantă a Mariei Pop, singura femeie instrumentist de la Junii Sibiului, a impresionat comunitatea sibiană. Tânăra a fost recent cerută în căsătorie de iubitul ei, la Târgul de Crăciun din Viena.

Viața „ca-n filme” a Mariei Pop continuă cu un episod fericit: Tică, iubitul ei, i-a făcut cea mai mare bucurie din viață, cerându-i să-i fie soție: „???? ?? ?? ?̦???? ?? ?? ?? ?̂??â????̆. ?????-?? ?????? î? ???? ???????? ??̆ ??? ?????? ?? ???̆, ??̆???̦? ?̦? ??? ????? ?? ??̆????̦??̦???, ? ???? ?? ???ℎ?? ?? ?????????? ???. ? ?̂???????ℎ???, ? ???? ?? ???? ?̦? ?-? ?̂???????: ???? ??̆ ??? ???̦?? ????”

Totul s-a întâmplat pe 1 decembrie, la Târgul de Crăciun din Viena, se arată pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Sibiu.

maria și tică la târgul de crăciun

După ce în urmă cu mai bine de o săptămână am publicat povestea singurei instrumentiste de la „Junii Sibiului”, pe care viața a încercat-o din răsputeri, Maria a fost asaltată de colegi, prieteni și chiar de necunoscuți: „??-?? ???? ??̆ ???? ??̂? ?? ?????̆ ???? ??̆ ????̆ ??? ??̆ ?????̦?? ??̆-?? ?????̆ ??̆ ??? ????, ??̆ ???? ?̂? ?????????? ?̂? ????????. ???? ?????? ???? ??-?? ?̦???? ???????? ?̦? ???? ?? ???? ?????̦? ??̆ ???? ???? ??̂?? ?? ??????. ?????̦?, ?? ???? ?? ?? ????̦???? ?̦? ?ℎ??? ????̆ ?? ???? ? ????̦?̆ ????, ?? ??-?? ??????? ?????????̆ ???????̦?. ?????? ???? ???? ????? ??? ?̦? ???????? ??????? ???? ????????.”

maria pop emoționată

Lacrimile de bucurie ale Mariei, izvorâte pe când primea trandafirii roz și inelul de logodnă, îi apar în colțul ochilor tot mai des. Are motive temeinice întrucât știe că Tică îi va sta alături în anii mulți de căsnicie pe care și-i doresc, dar și pe scenă, pentru că amândoi sunt instrumentiști în formația de tineret de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului.

Citește și: Povestea emoționantă a Mariei Pop, singura femeie instrumentist de la Junii Sibiului. Studentă la Medicină și vânzătoare la mall 

Ultima oră

Comentariul meu