csu sibiu s-a despărțit și de kyle adnam. australianul nu s-a adaptat în românia

CSU Sibiu a anunțat sâmbătă că a ajuns la un acord comun de reziliere a contractului cu australianul Kyle Adnam.

Deoarece a fost folosit tot mai puțin de antrenorul Tomas Rinkevicius în ultimele jocuri, anunțul despărțirii de australianul Adnam a venit firesc. Cu siguranță, principalul motiv al rezilierii contractului este neadaptarea australianului la clubul din Sibiu, unde nu a reușit să se integreze în lunile petrecute.
”BC CSU Sibiu și Kyle Adnam au decis de comun acord încheierea colaborării, astfel că îi mulțumim pentru timpul petrecut la noi în echipă” a fost anunțul dat publicității de clubul sibian.
Deși pe plan sportiv australianul a început bine sezonul, ulterior a ruptură musculară l-a ținut pe tușă o lună, iar la revenire, Adnam a fost departe de ceea ce așteptau fanii.
Adnam a jucat doar opt partide pentru CSU Sibiu în competițiile interne, având medii de 10.6 puncte, 4.5 pase decisive și 1.6 recuperări.
csu sibiu s-a despărțit și de kyle adnam. australianul nu s-a adaptat în românia
CSU Sibiu s-a mai despărțit și de bulgarul Minchev, iar până acum a anunțat transferul americanului Marc Loving. Cu siguranță, conducerea CSU va căuta în această iarnă să aducă la echipă un alt fundaș.
În acest moment,  CSU Sibiu rămâne cu patru străini: Monyea Pratt, Pavlin Ivanov, Marc Loving și Mouhamed Barro.
Adnam a sosit la Sibiu după o carieră de zece ani în Australia și Noua Zeelandă, unde a evoluat la Adelaide 36ers, Kilsyt Cobras, Wollongong Hawks, Melbourne United, Nelson Giants, Sydney Kings, South East Melbourne Phoenix, Fraser Valley Bandits și Wellington Saints.
CSU Sibiu joacă sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Transilvania cu CSM Oradea.

Ultima oră

Comentariul meu