csu rămâne în criză. sibiul învins clar în sala transilvania de csm oradea

CSM Oradea a obținut sâmbătă o victorie clară în Sala Sporturilor Transilvania, 95-85 cu CSU Sibiu, în Liga Națională de baschet masculin. 

Cum era de așteptat, CSM Oradea a profitat de forma slabă a Sibiului și a câștigat fără mari probleme returul din Sala Transilvania, 95-85, în etapa a 11-a din Liga Națională. În tur, echipa lui Rinkevicius câștigase la Oradea. Acum, însă, cu doar o victorie chinuită la Focșani în ultimele cinci etape, CSU este în plină criză și dacă nu se redresează rapid, va tremura pentru locul de Top 10.

YouTube video

Primul sfert din Sala Transilvania a fost unul spectaculos și echilibrat, iar după 10 minute, vulturii conduceau cu 30-28. Leii Roșii au preluat controlul jocului din sfertul al doilea, reușind mai mute coșuri de trei puncte și conduceau cu 49-46 la pauza mare. Oradea a apăsat pe accelerație în sfertul al treilea și s-a desprins decisiv: 73 – 63 după 30 de minute.

Diferența a continuat să crească în ultimul sfert, când Leii Roșii au avut și 15 puncte avans. Universitarii au mai redus din ecart, iar finalul a fost fără emoții pentru Oradea,  care s-a impus cu 95 – 85.

Pavlin Ivanov a avut 23 de puncte pentru gazde, iar Mouhammed Barro a fost în double-double, cu 17 puncte și 10 recuperări. Uță a avut 12 puncte și 6 recuperări. Cu 11 puncte la debut, Loving poate fi un câștig pentru restul sezonului.

Cu un bilanț de 5-5, CSU Sibiu va sta în următoarea etapă. Vulturii sunt momentan pe 3 în Conferința B, dar au mai multe meciuri jucate decât echipele situate sub ea. Deocamdată, doar FC Argeș și CSM Oradea sunt sigure de intrarea în Top 10, pentru celelalte trei jocuri lupta fiind una foarte strânsă, doar Focșaniul fiind fără șanse.

csu rămâne în criză. sibiul învins clar în sala transilvania de csm oradea

Ultima oră

Comentariul meu