poveste de succes la bridge ics: experiența lui wolfgang într-o companie cu oportunități nelimitate

În căutarea unui loc de muncă care să ofere nu doar un salariu competitiv, ci și flexibilitate în program, mulți se îndreaptă către Bridge Integrated Customer Services din Sibiu. Aici, angajații, indiferent de vârstă sau experiența anterioară, găsesc un mediu prietenos și posibilități variate de dezvoltare profesională. Un exemplu elocvent este povestea lui Wolfgang Orbe, care a găsit în familia Bridge un loc în care să se adapteze cu ușurință și să se bucure de schimbarea carierei sale.

Experiența lui Wolfgang Orbe la Bridge ICS

Wolfgang Orbe, o prezență de peste 20 de ani în România, a decis să facă trecerea la Bridge ICS în septembrie 2021. Aici, el a descoperit nu doar un loc de muncă, ci o adevărată familie de profesioniști tineri și talentați. Un aspect care l-a impresionat pe Wolfgang a fost posibilitatea de a-și alege programul de lucru, indiferent dacă prefera diminețile, după-masa sau variante mai scurte de 3, 4 sau 6 ore.

„Am lucrat în alt domeniu înainte, și aici este mult mai bine, și mult mai interesant. Sunt mult mai fericit la Bridge – am învățat să fac altceva, și chiar dacă nu mai sunt la prima tinerețe, am fost sprijinit de echipă și de toți colegii mei, și nu mi-a fost deloc greu să mă adaptez unei activități noi”, spune Wolfgang.

Despre Bridge ICS și oportunitățile oferite

Bridge ICS se remarcă prin oferirea unui program de lucru flexibil, atât part-time, cât și full-time, și prin salarii competitive care plecă de la la 8.500 lei brut pentru un program full-time. Pentru a face parte din echipa Bridge, trebuie să ai cunoștințe de limba germană la nivel conversațional și abilități de bază în IT.

Cei interesați de această oportunitate vor beneficia de un training specializat care se desfășoară pe o perioadă de două săptămâni. Acesta nu doar că îi pregătește pe agenți să identifice elemente de securitate în documente, dar și să observe semnalmente relevante ale persoanelor. Wolfgang Orbe subliniază că aceste abilități pot fi învățate relativ ușor cu atenție și dorința de a învăța ceva nou, de a te transpune în pielea unui polițist de frontieră.

Povestea lui Wolfgang Orbe la Bridge ICS ilustrează nu doar o schimbare de carieră reușită, ci și atmosfera prietenoasă și oportunitățile de creștere oferite de această companie. Pentru cei în căutarea unui job bine plătit și a unei schimbări de carieră, Bridge ICS se dovedește a fi o alegere atractivă și promițătoare, iar cei interesați pot aplica trimițând un e-mail la hr@bics-srl.com sau apelând la numărul de telefon 0722356738. De asemenea, aplicațiile pot fi depuse și prin platforma Ejobs sau direct pe pagina de Facebook a companiei.

Ultima oră

Comentariul meu