loredana groza și dan ciotoi, concert de senzație la symphony by the lake: „sunteți speciali și nu o spun doar pentru că sunt la sibiu” (video, foto)

Loredana Groza și Dan Ciotoi au susținut un concert de zile mari în 30 noiembrie la SYMPHONY by The Lake. Duetul, plin de energie și nostalgie, a scos oamenii pe ringul de dans. 

Loredana și Dan Ciotoi, îndrăgitul solist al formației românești Generic, au dat startul minivacanței de 1 Decembrie cu o petrecere fabuloasă. Cei doi artiști au venit la Sibiu de Sfântul Andrei și au încântat publicul prezent la SYMPHONY by The Lake printr-un duet plin de energie și nostalgie.

loredana groza și dan ciotoi, concert de senzație la symphony by the lake: „sunteți speciali și nu o spun doar pentru că sunt la sibiu” (video, foto)

Evenimentul-spectacol a reușit să adune o mulțime de sibieni care s-au distrat pe cinste. Aceștia au fredonat, pe lângă piesele energice ale Loredanei, hit-uri precum „S-a rupt lanțul de iubire”, „Banii n-aduc fericirea” și „În stație la Lizeanu”. 

Loredana și-a încântat publicul într-un mod excepțional, a cântat și a dansat, dar a și povestit cu cei care au venit să o vadă. Artista a lăudat Sibiul și a glumit pe seama traficului greu de pe Valea Oltului. 

loredana groza și dan ciotoi, concert de senzație la symphony by the lake: „sunteți speciali și nu o spun doar pentru că sunt la sibiu” (video, foto) loredana groza și dan ciotoi, concert de senzație la symphony by the lake: „sunteți speciali și nu o spun doar pentru că sunt la sibiu” (video, foto) loredana groza și dan ciotoi, concert de senzație la symphony by the lake: „sunteți speciali și nu o spun doar pentru că sunt la sibiu” (video, foto)

„De fiecare dată este wow aici, iar Sibiul nu se dezminte. Sunteți speciali și sunteți aici, în sufletul meu. Și nu o spun doar pentru că sunt la Sibiu, ci pentru că așa e! (…) E cale lungă până aici! Doamne, Dumnezeule. Dealul Negru și după aia vine Valea Oltului. Și uite că am reușit să facem cam atâta timp cât faci până la New York cu avionul. Ironia sorții, 2023! Să sperăm că în următorii 30 de ani vom putea să venim și noi măcar în 2 ore până la Sibiu”, a spus Loredana. 

S-au alăturat petrecerii Retro Future și doi DJ consacrați, DJ Victor Biliac și DJ Virgil Batista. 

Ultima oră

Comentariul meu