temperaturi de primăvară la sibiu de 1 decembrie. vom avea maxime de până la 18 grade

După un val de frig, un val de aer cald va aduce temperaturi de până la 20 de grade Celsius în România în ziua de 1 Decembrie.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că vremea se va încălzi semnificativ în România începând cu 30 noiembrie, ziua de Sfântul Andrei. În nivelul județului Sibiu, temperaturile maxime vor ajunge la 13-15 grade Celsius în ziua de 1 Decembrie, mult peste normalul perioadei.

În celelalte regiuni ale țării, temperaturile maxime vor varia între 5 și 18 grade Celsius, mai scăzute în nordul Moldovei și mai ridicate în Banat. Cerul va fi variabil, cu înnorări persistente în vestul, centrul și nordul țării, unde se vor semnala precipitații mixte, la început, apoi mai ales sub formă de ninsoare, transmite ObservatorNews.

În restul teritoriului, se vor semnala ploi în cea mai mare parte a zilei, iar înnorările vor fi mai ales în a doua parte a intervalului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua în sud, centru, est și la munte. În concluzie, 1 Decembrie 2023 va fi o zi cu vreme caldă și însorită, cu temperaturi de până la 20 de grade Celsius în unele regiuni ale țării.

Ultima oră

Comentariul meu