peste 50 de copii au fost în ring la cupa 1 decembrie la box. adrian felseghi: ”dorim să promovăm acest sport” (foto)

Peste 50 de mici pugiliști au participat joi la ”Cupa 1 Decembrie” la box, competiție organizată la sala ”ACS Pugilistic Sibian” și care a avut ca scop principal atragerea copiilor spre sportul nobil. 

Președintele de la CS Sharks Sibiu, Adrian Felseghi și președintele de la ACS Pugilistic Sibian, Adrian Panainte și-au unit forțele și au organizat joi o gală de box destinată copiilor și juniorilor. Competiția de box s-a desfășurat în sala ”ACS Pugilistic Sibian” situată pe strada Dorobanților nr. 5, în incinta fostei Fabrici IPL.

Sibiul a fost reprezentat de cluburile organizatoare, CS Sharks și ACS Pugilistic Sibian, alături de Puma Sibiu. Antrenorii  Irina Stoica, Daniel Olteanu, Gheorghe Niță, Narcis Lăcătuș și Marius Lăcătuș au urcat în ring la ”Cupa 1 Decembrie”  copiii și juniorii pe care îi au la pregătire, în funcție de vârstă și categorie. La final, organizatorii au pregătit surprize frumoase cu cupe, medalii și diplome pentru fiecare mic sportiv.

”Ne dorim să promovăm boxul în rândul copiilor și juniorilor, mai ales că din ce în ce mai puțini copii vin să practice acest sport care este un pic mai dur. La începutul competiției s-a intonat imnul țării, suntem mândri că suntem români. Ne bucurăm că au fost peste 50 de copii din Sibiu, Alba, Oradea și Hunedoara. Mulțumim sponsorilor și celor care îndrăgesc acest sport nobil pentru copii, juniori și cadeți. Dorim să promovăm în continuare acest sport și să fie cât mai mulți oameni implicați” a declarat președintele de la CS Sharks Sibiu, Adrian Felseghi.  Antrenamentele celor de la CS Skarks se desfășoară pe Strada Vasile Aron, lângă sala de fitness Wolf,  luni, miercuri și vineri, între orele 15.30-17.30.

Adrian Panainte: ”A fost o gală de succes”

De asemenea, Adrian Panainte speră că astfel de gale vor fi organizate și anii viitori. ”A fost o gală de succes, noi, organizatorii ne-am dat interesul ca totul să fie în condiții optime. Mulțumim sponsorilor și sperăm în continuare să mai putem face asemenea gale” a spus și Adrian Panainte, președintele de la ACS Pugilistic Sibian.

 

Ultima oră

Comentariul meu