mesajul președintei consiliului judetean sibiu de 1 decembrie: ”spiritul zilei naționale a româniei să ne aducă pe toți împreună”

Președinte Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României. 

Dragi sibieni, dragi români de pretutindeni,

”Îmi doresc ca spiritul Zilei Naționale a României să ne aducă pe toți împreună și să păstrăm cuvintele lui Ștefan Cicio-Pop ca inspirație în a ne aminti cât de importantă este ziua Marii Uniri. Să celebrăm această zi cu recunoștință față de toți înaintașii noștri care au făcut Marea Unire posibilă.  Să privim trecutul cu mândrie și viitorul cu speranță și încredere. La mulți ani, România! La mulți ani, români, oriunde v-ați afla!” este mesajul transmis de președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

„Și cât de sfântă era ziua aceea, cum se îmbrățișau românii, cât de senină le era fața, cum au uitat fiecare de ce religie, de ce confesiune și cărei clase aparține! Se vedeau că sunt fiii aceluiași neam…” – Ștefan Cicio-Pop.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Un limbaj de lemn duamna! Mai inspirat. Impreuna cu spirtul in viitor cu speranta . Ai uitat de prezent , ce e cu el cu prezentul !!