stațiile de autobuz din sibiu vor fi spălate lunar. tursib caută o firmă care să le întrețină  

Stațiile de autobuz de pe raza municipiului Sibiu trebuie în întreținute, igienizate și reparate constant pentru a putea fi folosite în siguranță de către călători. Tursib caută o firmă care să se ocupe de această activitate. 

Potrivit caietului de sarcini scos la licitație, Tursib caută o firmă care să afecteze lucrări de reparații, întreținere și igienizare a stațiilor de călători de pe raza municipiului Sibiu. 

Firma căreia i se va atribui contractul va trebui să repare băncile, atunci când va fi nevoie, având în vedere o serie de intervenții clare specificate în caietul de sarcini. Va trebui să aibă grijă ca stațiile să fie reparate atunci când, spre exemplu, panourile de sticlă sunt spate sau crăpate și, totodată, va trebui să curețe desenele tip graffiti. „Pentru îndepărtarea înscrisurilor tip graffiti de pe suprafața băncilor se va interveni cu soluții omologate, acțiune obligatorie pentru recepția lucrărilor de igienizare prestate”, se arată în caietul de sarcini.  

Stațiile, spălate lunar

Stațiile de autobuz vor fi spălate o dată pe lună cu soluții speciale care să nu afecteze autocolantul aplicat, potrivite pentru îndepărtarea înscrisurilor de tip graffiti. „Abonamentul lunar cuprinde lucrări de igienizare și spălare a stațiilor unde se vor spăla atât panourile laterale și cele din spate cât și plafonul stațiilor, luând măsuri ca odată cu îndepărtarea depunerilor să nu fie afectat și autocolantul destinat protecției solare; lucrări de curățare dacă sunt vandalizate cu graffiti; se vor curăța geamurile, cadrul metalic și băncile; se va avea în vedere îndepărtarea foliei dd plastic vechi în cazul exfolierii”, se arată în caietul de sarcini. 

În cazul în care folia autocolantă de pe stații se va deteriora în urma spălării, din vina prestatorului, aceasta va fi înlocuită pe cheltuiala proprie. 

Abonamentul lunar pentru igienizarea stațiilor de autobuz este de 38.800 lei. 

Ultima oră

Comentariul meu