programul drumețiilor din luna decembrie la ”anii drumeției”. sibienii sunt invitați și la colindat
Sursa foto: Facebook/ Anii Drumeției

Pentru ultima lună din acest an „Anii Drumeției” a pregătit o serie de drumeții deosebite. Programul pentru luna decembrie cuprinde mai multe activități interesante la care sibienii pot lua parte.

„Anii Drumeției” organizează în luna decembrie mai multe drumeții în apropierea Sibiului. Potrivit programului, în data de 1 Decembrie va avea loc o drumeție în Munții Făgăraș, pe Valea Sâmbetei și Muchia Drăgușului. Sâmbătă se va desfășura o drumeție pe Via Transilvanica, iar duminică va fi drumeție pentru familii cu zbenguială în zăpadă, la Păltiniș.

În perioada 9-10 decembrie, vor fi organizate drumeții în Munții Cindrel și în Munții Făgăraș, la Cabana Suru. Tot în luna decembrie, în data de 16, sibienii pot merge la colindat cu degustare de produse locale, alături de „Anii Drumeției”, în Mărginimea Sibiului, iar duminică va avea loc un circuit și o drumeție în Munții Făgăraș, la Chica Fedeleșului.

Marți, 26 decembrie, va fi organizată o drumeție pe Dealurile Târnavei, iar vineri, 29 decembrie va fi ultima drumeție din anul 2023. Aceasta va fi pe Dealurile Ighișului și va fi sărbătorită cu vin fiert.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Judetean Sibiu în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.
Descoperă mai multe pe www.aniidrumetiei.ro

Ultima oră

Comentariul meu