prețuri mai mici cu 40 la sută și angajați mai fericiți la pardon cafe, după ce restaurantul a trecut la un program cu pauză la prânz ca în marile orașe europene

Restaurantul Pardon de pe Cea Mai Frumoasa Strada din Sibiu, strada Cetății, adaugă valoare experienței culinare datorita programului european și prețurilor atractive. Acest lucru se întâmplă după ce locația a schimbat la finele lunii septembrie 2023m orarul de funcționare pentru a adopta un program de lucru european. Mai exact locația de pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu are o pauză de prânz așa cum se întâmplă și la restaurantele din marile metropole europene.

Restaurantul ”Pardon Cafe Bar & Restaurant” își consolidează angajamentul față de personalul său și îmbunătățește experiența oaspeților datorita program de lucru fractionat de opt ore, conform standardelor europene, implementat din data de 30 septembrie. Această schimbare strategică a adus beneficii remarcabile, în primul rând angajaților, dar și oaspeților care au trecut pragul locației aflată pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu.prețuri mai mici cu 40 la sută și angajați mai fericiți la pardon cafe, după ce restaurantul a trecut la un program cu pauză la prânz ca în marile orașe europene
”Prin implementarea programului de lucru flexibil și adaptat nevoilor echipei noastre, am reușit să oferim un echilibru optim între viața profesională și cea personală a angajaților noștri. Această adaptare a programului nostru de lucru a avut un impact pozitiv imediat, generând satisfacție și mulțumire în rândul echipei noastre”, spun cei de la ”Pardon Cafe Bar & Restaurant” .

CITIȚI ȘI: Pardon, primul restaurant din Sibiu care adoptă un program de lucru ca locațiile din marile orașe europene

Prețuri mai mici cu până la 40 la sută
O altă veste excelentă este că această schimbare le-a permis celor de la ”Pardon Cafe Bar & Restaurant” să reducă prețurile la majoritatea preparatelor din meniu cu până la 40 la sută.
”Acest lucru vine ca un beneficiu direct pentru oaspeții noștri fideli, oferindu-le oportunitatea de a savura preparatele noastre delicioase la prețuri mai accesibile. Aceste schimbări sunt rezultatul angajamentului nostru constant de a îmbunătăți experiența atât pentru echipa noastră, cât și pentru oaspeții noștri. Continuăm să ne concentrăm pe oferirea unei ospitalități de excepție și a unor preparate delicioase, încurajând astfel relația noastră specială cu comunitatea locală”, spune Marius Rafa, reprezentant al ”Pardon Cafe Bar & Restaurant”.prețuri mai mici cu 40 la sută și angajați mai fericiți la pardon cafe, după ce restaurantul a trecut la un program cu pauză la prânz ca în marile orașe europene

Program cu pauză la prânz
Programul cu pauză la prânz este adoptat cu succes de zeci de ani de majoritatea restaurantelor din Germania, Franța, Italia, Spania sau Anglia.
Noul program de la ”Pardon Cafe Bar & Restaurant” este între orele 12:00 – 15:00 și 18:00 – 23:00. Restaurantul va fi în pauză între orele 15:00 – 18:00, patronatul de la Pardon justificând această decizie luată în septembrie, prin oportunitatea de a ”le oferi angajaților noștri o pauză bine meritată”. Citiți totul despre această schimbare, AICI.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu