accident grav pe dn7 - valea oltului la călimănești. șofer în comă, transportat la spital

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe Valea Oltului în zona localității Călimănești. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost transportat în comă la spital. 

Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național 7 s-a produs un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane. „Din cercetările preliminare efectuate, s-a stabilit că, un bărbat de 30 de ani din Chișinău, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 7, în orașul Călimănești, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 51 de ani, din localitatea Lăpușata”, transmit reprezentanții IPJ Vâlcea.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a șoferului din Chișinău, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. „În urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime, șoferul unui autoturism care este inconștient, stare comatoasa, transportat de catre ambulanța SAJ la CPU Brezoi, precum și o persoană de sex feminin, care nu era pasager în autoturismele implicate în evenimentul rutier, dar la vederea accidentului a suferit un atac de panică, fiind asistată medical și ulterior transportată la CPU Brezoi, de către ambulanța SMURD”, spun reprezentanții ISU Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Pompierii militari au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Ultima oră

Comentariul meu