primarul astrid fodor asigură sibienii că nu vor fi probleme cu transportul cu tursib-ul. şoferii îşi vor primi banii ceruţi (video)
Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a dat asigurări marţi, că sibienii nu vor avea de suferit din cauza crizei de la Turisb, pentru care s-a găsit rezolvarea, se va face o rectificare bugetară pentru ca şoferii să fie plătiţi pentru orele suplimentare. 
Fodor anunţă că miercuri se face primul pas pentru rectificarea bugară în Consiliul de Administraţie al Tursib
„Memorandumul a fost trimis la Ministerul Dezvoltării, care trebuie să îl înainteze mai departe Guvernului. În ce priveşte reîntregirea salariilor, din discuţiile purtate ieri cu conducerea Tursib, ei au pregătit materiale în acest sens, în data de 29 noiembrie se întruneşte Consiliul de Administraţie, adică mâine şi nu cred că ar fi motive să nu fie de acord cu această rectificare pe care o propun, astfel încât salariile să fie reîntregite. Dacă mâine se aprobă, urmează să aprobe AGA şi după aceea, Consiliul Local. Deci dacă toate aceste entităţi vor aproba rectificarea bugetară, nu este niciun motiv ca să mai fie nemulţumiri între sindicat şi conducere. Chiar astăzi am primit o adresă de la sindicatul Tursib, prin care mă roagă să susţin acest punct de vedere, că au primit un răspuns şi de la Curtea de Conturi, care dă posibilitatea unei rectificări”, a precizat primarul Astrid Fodor, în timpul şedinţei de Consiliu Local.
Astrid Fodor a fost întrebată de consilierul municipal al USR, Ionuţ Ghişe, care este situaţia la zi de la societatea de transport în comun, Tursib, unde şoferii au ameninţat cu greva foamei şi grevă generală, dacă nu primesc banii pe orele suplimentare muncite.

Ultima oră

Comentariul meu