iarna face ravagii în germania. populația îndemnată să rămână acasă

Autoritățile din vestul Germaniei au îndemnat marți locuitorii să rămână acasă, avertizând asupra pericolului de moarte, din cauza vremii. Aceasta a provocat deja moartea a două persoane, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Iarna care s-a instalat în Germania a dus la mai multe accidente și la blocarea oamenilor în vehicule din cauza drumurilor alunecoase și a crengilor căzute din cauza ninsorilor în multe părți ale țării.

În districtul Schwaebisch Hall din Baden-Wuerttemberg, un bărbat în vârstă de 71 de ani a murit în urma unei coliziuni. Potrivit poliției din Aalen, șoferul a pierdut controlul vehiculului și a intrat pe sensul opus.

În alt accident a murit un șofer în vârstă de 54 de ani în apropiere de Denzerheide, în Renania-Palatinat.

În districtul Rheingau-Taunus din vestul landului Hessa, 100 de persoane au fost evacuate din vehiculele lor în apropiere de Eltville-Martinsthal, în timp ce 70 de persoane au rămas blocate pe șosea în apropiere de Linienbad.

„Apelul meu urgent: Aveți grijă să rămâneți acasă marți. Vă rugăm să nu vă plimbați nici în pădure: există un pericol de moarte din cauza crengilor rupte și a căderilor de copaci”, a declarat administratorul districtului într-un comunicat.

Serviciul german de meteorologie prognozează din nou ninsori și polei, marți, în multe landuri federale, adăugând că vremea rea va persista și în zilele următoare.

Ultima oră

Comentariul meu