echipa filmului miami bici 2 vine maine, 29 noiembrie, incepand cu ora 16,30 la cine gold

Miercuri, 29 noiembrie 2023, regizorul Jesus del Cerro și actorul Matei Dima vor avea bucuria să se întâlnească cu fanii din Sibiu, pe care îi așteaptă la Cine Gold, începând cu ora 16.30.

YouTube video

“Filmul fenomen “Miami Bici 2” este de fapt Miami Bici x 2, pentru că totul este înmulțit cu doi. Banii investiți de noi, glumele scrise de Coteț, absolut totul este dublu față de primul. Altă diferență majoră este ca primul era un film CU și PENTRU băieți, iar al doilea are niște prezențe feminine extrem de importante și de excepție”, declară Codin Maticiuc.

Ion Bilă și Ilie Piciu călătoresc de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul “dolari mulți pe muncă puțină”. Ei ajung în situația de a face diferite infracțiuni într-un anturaj de “băieți răi” de care apoi încearcă să se descotorosească, moment în care se dezlănțuie haosul.

Matei Dima : ”Veți vedea o evoluție față de primul Miami Bici. Poate au fost și experiențele adunate din alte filme în acești ani, poate a fost și drama și dificultatea prin care am trecut în spatele scenelor, care ne-a unit și ne-a motivat să tragem mai tare decât oricând. Cel mai important este că a ieșit un film românesc așa cum eu îmi doream să văd de când eram copil. M-am simțit mândru să filmez vorbind românește la Hollywood și sper să se simtă asta și în sălile de cinema.”

O producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, Miami Bici 2, un film regizat de Jesus del Cerro, este distribuit de Vertical Entertainment și poate fi vizionat chiar acum în toate cinematografele din întreaga țară.

Matei Dima, alias BRomania si regizorul Jesus del Cerro vor discuta cu publicul sibian, vor face poze și vor da autografe fanilor ce vor veni să îi cunoască la Cine Gold. Ulterior, publicul va putea viziona comedia împreună cu echipa filmului de la orele 16:00; 17:10 și 18:20.

Biletele se pot achizitiona din link-urile de mai jos sau direct de la casieriile Cine Gold.

https://www.cinegold.ro/comanda?e=58689&c=1

https://www.cinegold.ro/comanda?e=58694&c=1

https://www.cinegold.ro/comanda?e=58699&c=1

Ultima oră

Comentariul meu