ciprian faraon scoate la iveală conflictele din pnl dintre cîmpean și turcan: „fățărnicia cu care se prezintă, ca și cum ar fi în relații bune…” (video)

Ciprian Faraon, în prezent liderul Forța Dreptei Sibiu, a vorbit la „Ora de Politică” despre conflictele interne din PNL, pe care le-a putut observa pe vremea când era vicepreședintele partidului. 

Liderul Forța Dreptei a dezvăluit ce se întâmplă în interiorul Partidului Național Liberal. Ciprian Faraon a fost vicepreședintele PNL Sibiu. Potrivit acestuia, președinta Consiliului Județean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, și liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, nu au o relație bună. 

„Dacă nu aș fi trăit între cele două doamne acolo (n.r.: între Daniela Cîmpean și Raluca Turcan), în plină desfășurare politică, probabil că m-ar surprinde (n.r.: că Adrian Bibu nu mai are susținere la alegeri). Dar pentru că știu tensiunea și am trăit-o acolo, alături de de ele, tensiunea dintre cele două doamne și fățărnicia cu care se prezintă în fața comunității ca și cum sunt în relații foarte bune… Din nou, probabil că dacă nu aș cunoaște lucrurile acestea, aș spune ce bine se înțeleg oamenii în PNL. Dar nu, lucrurile nu stau așa și sunt, de altfel, arhicunoscute conflictele între doamna Turcan și doamna Cîmpean. Cel puțin din ce există în spațiul public, Adrian Bibu înțeleg că este susținut de doamna Cîmpean, dar nu e susținut de doamna Turcan. În fine, sincer, nu aș vrea să intru într-o analiză a PNL-ului, pentru că chiar nu ma interesează PNL-ul și nu numai atât, dar, sincer, sper că cetățenii să-și fi dat seama că PNL-ul a fost într-adevăr o dezamăgire și este în continuare și la nivel local, și la nivel național și că nu merită o a doua șansă”, a dezvăluit Ciprian Faraon la Ora de Politică. 

Ciprian Faraon a intrat în PNL în anul 2014. În prima jumătate a anului trecut, el a anunțat că a intrat în Forța Dreptei, partidul condus de Ludovic Orban.

Ultima oră

Comentariul meu