workshop „inovare și anticipare pentru succes” în cadrul proiectului „mai calificat și mai ocupat”, 28 noiembrie, ora 10.00, hotel parc

Comunicat de presă

Asociația CROFMPS anunță Workshop „Inovare și Anticipare pentru Succes” în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat”, 28 Noiembrie, ora 10.00, Hotel Parc

Asociația CROFMPS, în calitate de solicitant al proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat”, ID 157418, organizează Workshop-ul „Inovare și Anticipare pentru Succes”, în data de 28 noiembrie 2023, începând cu ora 10:00, în Sala de conferință a Hotelului Parc, situat pe Strada Scoala de înot nr. 1 – 3.

Scopul acestui eveniment este îmbunătățirea în întocmirea planului de formare profesională, testând și eventual implementând la scară largă soluții inovatoare, inclusiv la nivel local sau regional, pentru a aborda provocările privind tendințele de schimbare accelerată de pe piața muncii și necesarul de forță de muncă calificată.

Activitatea se încadrează în categoria inovației sociale, promovând soluții și modalități noi de rezolvare a problemelor comunităților și societății. Scopul principal este implementarea de soluții inovatoare la nivel local și regional, în parteneriat cu actori din sectorul privat și public.

Activitatea se concentrează pe direcționarea inițiativelor de formare și consiliere, precum și pe suportul pentru angajare, către sectoarele cheie care contribuie la creșterea economică la nivel local și regional. Aceasta se bazează pe identificarea potențialului specific zonei. De asemenea, se urmărește dezvoltarea de noi metode pentru a oferi competențe fundamentale într-un mod adaptat nevoilor individuale și cerințelor de business.

Vă invităm să participați la acest eveniment, care va contribui esențial la îmbunătățirea condițiilor de pe piața muncii și la promovarea inovației în abordarea provocărilor actuale.

  • workshop „inovare și anticipare pentru succes” în cadrul proiectului „mai calificat și mai ocupat”, 28 noiembrie, ora 10.00, hotel parc
  • workshop „inovare și anticipare pentru succes” în cadrul proiectului „mai calificat și mai ocupat”, 28 noiembrie, ora 10.00, hotel parc

Asociația CROFMPS este o organizație non-profit care lucrează pentru a promova egalitatea de șanse pe piața muncii. Prin proiecte precum „Mai Calificat și Mai Ocupat”, asociația își propune să îmbunătățească nivelul de cunoștințe și competențe ale persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, contribuind astfel la creșterea ocupării forței de muncă și la reducerea discriminării.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la 0785 815.883.

Ultima oră

Comentariul meu