minae, unul dintre ucigașii lui kreiner, contestă arestul preventiv. cauza se judecă marți la alba

Marian Cristian Minae, unul dintre suspecții în cazul crimei lui Adrian Kreiner, a contestat măsura arestului preventiv. Cauza se judecă marți la Curtea de Apel Alba Iulia. 

Marian Cristian Minae a fost dat în urmărire general pentru omor. Acesta este unul dintre cei trei suspecți în cazul crimei omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu. În 19 noiembrie, bărbatul a fost localizat de oamenii legii în Belfast, Irlanda de Nord. „Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu. 

Citește și: Doi dintre ucigașii lui Kreiner au fost prinși 

Pe numele lui a fost emis inclusiv un mandat de arestare preventivă. Doar că Minae nu a fost de acord cu această măsură, astfel că, în 20 noiembrie, a contestat decizia judecătorilor. Cauza se va judeca marți, de la ora 11:00, la Curtea de Apel Alba Iulia. 

Laurențiu Ghiță, celălalt suspect prins de oamenii legii în Scoția, nu a contestat măsura.

În ceea ce îl privește pe Costinel Cosmin Zuleam, în vârstă de 31 de ani, despre care se presupune că ar fi liderul grupului, el se află în libertate și este căutat în continuare de oamenii legii. 

Citește și: Filmul jafului de la Sibiu. Procurorul de caz, detalii importante despre uciderea lui Kreiner 

Ultima oră

Comentariul meu