ciprian faraon vrea să candideze la primăria sibiu. liderul forța dreptei: „e timpul să aducem un om din zona antreprenorială” (video) 

Ciprian Faraon, liderul Forța Dreptei, a spus la „Ora de Politică” că va candida, la alegerile de anul viitor, la Primăria Sibiu. 

Liderul Forța Dreptei își menține decizia de a candida la alegerile locale de anul viitor. „În mod cert, intenția mea de a candida rămâne fermă, nu există ezitări”, a spus Ciprian Faraon. 

Acesta a arătat motivele pentru care consideră că ar fi „un primar mai bun” decât Astrid Fodor. „În primul rând că cred că am mult mai multă deschidere la ceea ce este nou și ceea ce ar trebui adus astăzi în comunitatea noastră. Cred că de multe ori și energia vârstei îți dă și implicarea într-o activitate sau alta, fără să pun într-o lumină proastă sau greșită vârsta doamnei primar. Din contră, o admir că încă mai are energie să lucreze pentru cetățeni. Dar cred că e nevoie totuși de o altă dinamică. Cred că e timpul să găsim și să aducem în vârful acestei instituții și un om care vine din zona antreprenorială, care înțelege altfel modul de cheltuire a banului public, modul de a face investiții, de a coordona oamenii. Pentru că, probabil că știi și tu și știu foarte mulți alții, cât de greu este să creezi un loc de muncă, dar un loc de muncă pe care îl plătești tu ca administrator sau deținător al acelei firme, nu din poziția de ales public și prin dezvoltarea unei organigrame bine plătite din funcții plătite din bani publici. Și atunci eu cred că această nouă abordare, pe care eu cred că lumea a început să o înțeleagă. Intenționez să îmi duc acest parcurs până în 2024, prezentând exact cum văd eu lucrurile. Nu intenționez să mă modelez după viziunea unuia sau altuia care va candida, așa cum de altfel văd în ultima perioadă că idei pe care le prezint în spațiul public sunt preluate și implementate”, a adăugat Ciprian Faraon.

Ultima oră

Comentariul meu