ciprian faraon, despre construcția noului spital județean din sibiu: „nu i-am dat nicio șansă. nu cred ca va începe nici în 2024” (video)

Invitat la o nouă ediție a emisiunii „Ora de Politică”, Ciprian Faraon, liderul Partidului Forța Dreptei din Municipiul Sibiu, a vorbit atât despre candidatura sa la primărie, cât și despre ce ar trebui îmbunătățit la administrația locală. Subiectul Noului Spital Județean a fost și el atins în cadrul interviului.

YouTube video
 Liderul Partidului Forța Dreptei din Municipiul Sibiu a vorbit deschis despre șansele pe care județul Sibiu le are în vederea unui nou spital județean. Ciprian Faraon a spus că nu i-a dat nici o șansă proiectului și nu crede că în 2024 o să fie începută construcția.

„Sincer, eu nu i-am dat nicio șansă și îmi pare rău pentru nu spun nu mi- dori pentru comunitatea sibiană avem un spital județean construit nou, dar s-a dus tot proiectul ăsta la o dimensiune mult prea mare față de ce poate suporte județul Sibiu și atunci cred aici nu are nicio șansă ca în 2024 să fie începută construcția. Cu atât mai mult cu cât vorbim de un an electoral în care PNL-ul și PSD-ul sunt într-o continuă luptă de imagine, nu văd de ce ar da peste 500 de milioane de euro județului Sibiu. Eu nu cred sincer lucrul acesta se va întâmpla”, a spus Ciprian Faraon, liderul Partidului Forța Dreptei din Sibiu.

Noul Spital Județean este una dintre cele mai așteptate investiții în județul Sibiu. În luna iunie, licitația pentru construcția și echiparea noului spital a fost câștigată de către o asociere de patru firme, condusă de CON-A Operations. În proiect se arată că spitalul ar urma să fie compus din patru corpuri de clădire, fiecare cu câte cinci etaje, suprafața desfășurată fiind de peste 100.000 de metri pătrați.

 

Ultima oră

Comentariul meu