retro future party la symphony by the lake: loredana și dan ciotoi încing noaptea hiturilor nemuritoare. pune joi, 30 noiembrie, în calendarul petrecerilor
Sursa foto: Cancan

Vrei să dai startul minivacanței de 1 Decembrie cu distracție și voie bună? Kaffka Premium organizează o petrecere inedită joi, 30 noiembrie, la SYMPHONY by The Lake. Se anunță o atmosferă incendiară cu Loredana Groza care va concerta alături de Dan Ciotoi, îndrăgitul solist al formației românești Generic.

Un duet plin de energie și nostalgie cu doi dintre cei mai cunoscuți soliști din țară a născut ideea unui eveniment-spectacol minunat care va avea loc săptămâna viitoare. Loredana Groza și Banda Aguarida, împreună cu Dan Ciotoi, vor încinge atmosfera la cel mai tare Retro Future Party.

Dacă și tu vrei să fredonezi cele mai cunoscute piese ale trupei Generic, vino joi, 30 noiembrie, de la ora 20.00, la SYMPHONY by The Lake. „S-a rupt lanțul de iubire”, „Banii n-aduc fericirea”, „În stație la Lizeanu” sau „Prințișorul meu” sunt doar o parte din piesele care vor umple atmosfera de nostalgie.

retro future party la symphony by the lake: loredana și dan ciotoi încing noaptea hiturilor nemuritoare. pune joi, 30 noiembrie, în calendarul petrecerilor

Se vor alătura petrecerii Retro Future și doi DJ consacrați, DJ Victor Biliac și DJ Virgil Batista. „Hai să stăm „De vorba cu el”, să simțim împreună ale sale „Emoții” mixate, din „Tokyo” până la SYMPHONY by the lake”, este invitația organizatorilor la cel mai tare party.

Petrecăreții pot alege unul dintre pachetele pregătite. Așadar, pot opta pentru VIP Tables cu acces la zona de canapele, Premium Tables cu acces la mese cu scaune și Cocktails Tables, care asigură un loc în zona barului. Important de știut este că toate pachetele includ Welcome Food și Welcome Drink. Evenimentul organizat de Kaffka Premium Events.

Biletele pot fi cumpărate online, la care poți aplica și codurile de reducere KAFFKA15 și NICOLE15. De asemenea, cei interesați sunt încurajați să sune la  numărul de telefon 0721 949 627  pentru a alege pachetul cel mai avantajos.

Ultima oră

Comentariul meu