csu sibiu capotează la rm. vâlcea. universitarii au pierdut cu 69-80

Echipa masculină de baschet CSU Sibiu a fost de nerecunoscut duminică, la Rm. Vâlcea, unde a pierdut clar, 69-80 în meciul cu echipa locală, nou-promovată în Liga Națională.

Echipa sibiană a fost încurajată pe tot parcursul jocului de la Râmnicu Vâlcea de o galerie de circa 30 de fani. Primul sfert a fost unul echilibrat și cele două echipe au mers cap la cap, 21-21 după 10 minute. În sfertul secund, însă, Sibiul s-a prăbușit, diferența fiind făcută de un puști de doar 17 ani de la Vâlcea, Blidaru.

CSU nu a mai jucat nimic și Vâlcea a avut un run de 14-0, echipa gazdă preluând un avantaj consistent, 41-25. La pauza mare, vâlcenii aveau 53-38. Sibiul a dat semne de reviriment în sfertul al treilea, a redus din diferență și gazdele mai aveau opt puncte avans înainte de ultimele 10 minute: 62-54.

csu sibiu capotează la rm. vâlcea. universitarii au pierdut cu 69-80

Dacă în alte jocuri au reușit reveniri miraculoase, de această dată,  Sibiul nu a mai întors soarta jocului din Sala Traian. CS Vâlcea s-a impus cu 80-69, iar CSU caută soluții de întărire a lotului în iarnă, așa cum a întors situația în favoarea ei și în a doua parte a sezonului trecut.

În privința punctelor marcate s-au evidențiat Rareș Uță (19), Mo Pratt (18) și Mirel Dragoste (14).  CSU Sibiu ajunge la un bilanț de 5-4, este pe 4 în Conferința B și urmează derby-ul cu CSM Oradea, din Sala Transilvania.

csu sibiu capotează la rm. vâlcea. universitarii au pierdut cu 69-80

 

Ultima oră

Comentariul meu