accident în dealul dăii. două mașini au ieșit în afara drumului în aceeași curbă, una după alta. o femeie rănită a ajuns la spital (foto)

Două accidente rutiere consecutive s-au produs pe DJ 106, în apropierea localității Cornățel, în zona Dealul Dăii, implicând două autoturisme și provocând rănirea unei persoane. Primul incident a avut loc când un autoturism a derapat pe un sector de drum în curbă periculoasă și a ieșit de pe carosabil. În acest autoturism se aflau trei persoane. La scurt timp, un al doilea accident a avut loc în aceeași zonă, când un alt autoturism, condus de un bărbat de 67 de ani, a pierdut controlul și a intrat în coliziune cu primul autoturism deja avariat.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit și conform declarațiilor Elenei Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu, accidentul a avut loc în timp ce un bărbat de 67 de ani conducea dinspre Cornățel spre Sibiu. Pe un sector de drum în curbă periculoasă la dreapta, șoferul a pierdut controlul autoturismului, ieșind de pe carosabil și colizionând cu un alt autoturism care avusese un accident similar cu câteva minute înainte.

accident în dealul dăii. două mașini au ieșit în afara drumului în aceeași curbă, una după alta. o femeie rănită a ajuns la spital (foto)“Din primele cercetări a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cornățel spre Sibiu, pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un sibian în vârstă de 67 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care ieșise în decor cu câteva minute în urmă.
O pasageră din autoturismul condus de către sibian, o femeie în vârstă de 73 de ani, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În urma impactului, o pasageră din mașina condusă de sibian, o femeie în vârstă de 73 de ani, a suferit vătămări corporale. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Sibiu pentru îngrijiri medicale. Ea a suferit un traumatism de genunchi și un traumatism de umăr, fiind descarcerată de echipajul ISU. Șoferul primului autoturism implicat în accident nu a suferit vătămări, fiind în afara mașinii în momentul coliziunii. În autoturismul său se aflau încă două persoane, o femeie de 60 de ani și un bărbat de 55 de ani, care au refuzat transportul la spital, suferind doar mici excoriații.

Un echipaj de tip C al Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu a fost prezent la fața locului pentru a acorda primul ajutor. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

accident în dealul dăii. două mașini au ieșit în afara drumului în aceeași curbă, una după alta. o femeie rănită a ajuns la spital (foto)

Ultima oră

Comentariul meu