șelimbăr are meci greu duminică la hunedoara. casian soare: ”să facem jocuri bune în continuare”

Primele două clasate în Liga 2, Corvinul Hunedoara și CSC 1599 Șelimbăr se înfruntă duminică, în etapa 14, într-un joc care se anunță spectaculos. 

Lider în eșalonul secund, echipa lui Claudiu Niculescu are o misiune foarte dificilă duminică, la Hunedoara, contra Corvinului, cea mai în formă echipă din Liga 2. ”Călăreții roșii” sunt cu un pas și jumătate în play-off, iar un rezultat pozitiv la Hunedoara i-ar menține pe primul loc.

Unu dintre jucătorii tineri care au explodat în acest sezon la Șelimbăr este Casian Soare, juniorul care vineri a împlinit 17 ani. El a debutat însă în primăvară la Liga 2, când avea doar 16 ani. ”E un sentiment plăcut, este frumos să joci de la 16 ani la Liga 2. Sper să prind cât mai multe minute. Momentan suntem pe locul 1, sper să facem jocuri bune în continuare, cred avem șanse mari să fim în play-off” a spus Soare pentru Ora de Sibiu. 

șelimbăr are meci greu duminică la hunedoara. casian soare: ”să facem jocuri bune în continuare”

Pentru Casian, jocul de la Hunedoara va fi primul din carieră în fața unui stadion plin. ”Va fi un meci frumos, locul 1 cu locul 2, va fi multă lume, atmosferă frumoasă, spectatori mulți. Pentru mine va fi primul meu meci cu așa de mulți spectatori în tribună. Nu contează pentru mine pe ce post joc, important e să evoluez, faptul că lovesc mingea cu ambele picioare este un plus pentru mine”  a mai declarat Soare.

Multă încredere de la Claudiu Niculescu

Casian a reușit și primul său gol în eșalonul secund, chiar etapa trecută, contra Progresului Spartac și pe moment se gândește să facă jocuri cât mai bune la actuala sa echipă, unde are multe de învățat de la antrenorul Claudiu Niculescu.   ”Pe moment vreau să joc cât mai mult la Șelimbăr, să fac jocuri bune și să cresc, iar pe viitor vedem ce se va întâmpla. Mister Claudiu Niculescu îmi dă multă încredere, am foarte multe lucruri de învățat de la dânsul” a anunțat Soare. Juniorul a bifat 8 meciuri pentru trupa din Șelimbăr în acest sezon de Liga 2, totalizând 270 de minute pe teren.  La ultimul meci a folosit o mască, pentru a se proteja după o accidentare suferit la nas.

șelimbăr are meci greu duminică la hunedoara. casian soare: ”să facem jocuri bune în continuare”

În urmă cu două săptămâni, la ultimul meci de campionat au lipsit Berisha, Crișan, Lumbu, Năstăsie și T. Călin. Berisha și Crișan au fost recuperați, Lumbu rămâne suspendat și rămâne de văzut dacă Călin și Năstăsie sunt apți de joc.

Corvinul are patru victorii consecutive în Liga 2 și este antrenată de Florin Maxim, tehnicianul care a promovat și echipa șelimbăreană în eșalonul secund.

Echipă probabilă Șelimbăr: Roșca – Palmeș, Crișan, Natea, Mitrea – Panos, Moussinga – Monea, C. Soare, Schieb – Hernando.

șelimbăr are meci greu duminică la hunedoara. casian soare: ”să facem jocuri bune în continuare”

Ultima oră

Comentariul meu