csu sibiu are meci greu duminică la vâlcea. antrenorul rinkevicius: ”ne-am revenit după o perioadă dificilă”

BC CSU Sibiu  joacă duminică, de la ora 17.00, la Râmnicu Vâlcea, contra echipei locale, un meci contând pentru etapa a 10-a a Conferinței B din Liga Națională de baschet masculin.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în două jocuri oficiale în startul sezonului, când Sibiul s-a impus în cupă cu 86-71 și în campionat cu 91-78.  Gazdele de duminică au câștigat un amical contra Sibiului, chiar în Sala Transilvania, în pregătiri.

Actualmente, echipa lui Hristu Șapera are trei înfrângeri la rând, două fiind pe teren propriu. Scăpați de chinul din FIBA Europe Cup, unde au pierdut toate cele șase meciuri, sibienii au prima șansă la Râmnicu Vâlcea, chiar dacă nu traversează o pasă bună și au câștigat la limită și la Focșani. Revenit pe teren după o accidentare în jocul de la Focșani, Adnam este încă departe de forma arătată în startul sezonului.

csu sibiu are meci greu duminică la vâlcea. antrenorul rinkevicius: ”ne-am revenit după o perioadă dificilă”

Antrenorul Tomas Rinkevicius spune că echipa își revine după un program foarte aglomerat. ”Este o perioadă dificilă, dar pe cine interesează acest lucru? Noi trebuie să fim pregătiți întotdeauna pentru meci. Vâlcea are niște jucători străini talentați. Noi ne-am revenit după o perioadă încărcată și dificilă și suntem pregătiți pentru meciul de la Vâlcea” a spus tehnicianul CSU Sibiu pentru pagina oficială a clubului.

Dragoste: ”Vrem să facem o treabă foarte bună”

Liderul echipei sibiene, Mirel Dragoste se așteaptă la un joc dificil la Vâlcea. ”Va fi un duel foarte greu, am mai jucat de trei ori cu ei în acest sezon, sunt o echipă bună, au jucători experimentați, știm că acasă joacă foarte bine, în fața propriilor suporteri, au o sală bună, se simt bine pe parchet acasă. Noi vrem să facem o treabă foarte bună” a anunțat Mirel Dragoste, căpitanul echipei CSU Sibiu. Echipa lui Tomas Rinkevicius a ajuns de sâmbătă la Râmnicu Vâlcea, acolo unde are programat și un antrenament în sala jocului. Galben-albaștrii sunt pe 4 în Conferința B, cu un bilanț de 5-3 și nu par să aibă mari emoții pentru a merge în faza a doua a competiției.

Partida din Sala Traian va avea loc duminică, 26 noiembrie, de la ora 17.00 și va fi în direct pe FRB TV.

csu sibiu are meci greu duminică la vâlcea. antrenorul rinkevicius: ”ne-am revenit după o perioadă dificilă”

Ultima oră

Comentariul meu