târg de crăciun cu producători locali, la cisnădioara. cozonac, turtă dulce și obiecte din lemn realizate manual, “ispitele” principale
Sursa foto: Facebook/ Ansamblul Agora Cisnădioara

Cea de-a treia ediție a târgului producătorilor locali de la Cisnădioara se va desfășura în data de 17 decembrie, la Ansamblul Agora.

Ediția a treia a târgului va bucura vizitatorii cu cozonac proaspăt scos din cuptor, turtă dulce și alte bunătăți specifice sărbătorilor de iarnă. La târg se vor mai găsi și obiecte din lemn, realizate manual. Evenimentul va îmbrăca în haine de sărbătoare curtea casei Agora din Piața Gozelnius, nr. 10, între orele 11:00 și 16:00.

„Vor veni producători mici care nu pot merge la târguri mai mari. Toți sunt din județul Sibiu, dar  am încercat  aducem mai mulți producători din Cisnădioara, Cisnădie și Rășinari. Vom  avea turtă dulce, cozonac, dar o să fie și multe lucruri făcute din lemn ănetur că suntem într-o zonă unde se prelucrează lemnul”, a spus Cristi Cismaru de la „My Transylvania”.

Târgul de Crăciun al producătorilor locali din Cisnădioara este organizat de My Transylvania, împreună cu Slow Food Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu