șofer proiectat într-o mașină parcată, după ce a fost lovit de un taxi la intersecția dintre independenței și blaga

Un accident rutier a avut loc, vineri seara, la intersecția dintre străzile Independenței și Lucian Blaga din Sibiu. Un taximetrist neatent a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un șofer străin și l-a proiectat într-o mașină parcată. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs pe strada Independenței din municipiul Sibiu. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Independenței, în regim TAXI, cu 2 clienți pasageri, un sibian în vârstă de 67 de ani a pătruns în intersecția cu strada Lucian Blaga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către un cetățean străin în vârstă de 27 de ani, pe care l-a proiectat în alt autoturism parcat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

șofer proiectat într-o mașină parcată, după ce a fost lovit de un taxi la intersecția dintre independenței și blaga

Conducătorul auto străin și un pasager din mașina acestuia, un bărbat în vârstă de 49 de ani, de asemenea cetățean străin, au suferit vătămări corporale. Șoferul a suferit un traumatism cranian închis, pe când pasagerul o fractură de membru inferior. Ei au fost transportați la spital cu ambulanța.

În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu