fc hermannstadt joacă vineri pe “municipal” cu poli iași. măldărășanu: ”va fi un joc dificil, dar noi avem un moral bun” (video)

FC Hermannstadt întâlnește vineri, de la ora 17.30 pe Stadionul Municipal din Sibiu  pe Poli Iași, acolo unde sibienii au nevoie de victorie, pentru a-și consolida poziția de play-off.

După 16 etape, echipa lui Marius Măldărășanu se află pe poziția a 5-a, cu 24 de puncte și este o candidată certă la play-off. În tur, gruparea sibiană s-a impus la Iași cu 3-1 și acum are 12 etape consecutive fără eșec. Moldovenii sunt actualmente pe locul 11, cu 18 puncte și au și ei cinci partide oficiale fără eșec. În ultima etapă, Politehnica a scos un 3-3 acasă cu CFR, după ce a condus la un moment dat cu 2-0. 

YouTube video

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Poli Iași!

Antrenorul Marius Măldărășanu își dorește ca echipa sa să continue seria pozitivă și după jocul cu Iași. ”În tur a fost o victorie meritată, la momentul respectiv l-am lăudat pe Leo Grozavu, fiind o nou-promovată, dar Iașiul a arătat foarte bine, începutul de joc a fost al lor. Pe parcursul campionatului au adus jucători, până au reușit să îi integreze, acum sunt o echipă omogenă, joacă fotbal, nu e ușor să ai 2-0 contra CFR-ului. Va fi un joc dificil, noi avem un moral bun, avem o perioadă pozitivă, îmi doresc să o ținem în continuare la fel. Este a treia pauză, după precedentele două pauze am revenit bine în campionat, sper să fie la fel și acum. Ne dorim ca fanii să fie alături de noi indiferent de situație, parcursul nostru este unul bun, care ar face ca lumea să vină la stadion, am practicat un joc bun în multe jocuri, cu siguranță băieții vor da totul în meciul cu Iași” a spus tehnicianul Sibiului.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

”Nu mai vedem un turneu final la televizor”

Marius Măldărășanu a vorbit și despre calificarea naționalei de seniori la Euro 2024. ”Trebuie felicitați absolut toți, staff-ul, jucătorii, trebuie să fim realiști, nu ne gândeam niciodată că terminăm pe primul loc, la tragerea la sorți toată lumea vedeam doar Elveția și restul și că noi că ne batem la locul 2 cu Israel, Belarus și celelalte. Este un lucru extraordinar pentru fotbalul românesc, de foarte multă vreme nu ne-am calificat, este un lucru pentru toată lumea. Important e să ne bucurăm de această calificare, lumea se gândește că vom fi victime sigure,  dar mai bine să ne privească de sus și să fim o surpriză. Important e că ne-am calificat și nu mai vedem un turneu final la televizor” a mai spus Marius Măldărășanu. 

fc hermannstadt joacă vineri pe “municipal” cu poli iași. măldărășanu: ”va fi un joc dificil, dar noi avem un moral bun” (video)

Ultima oră

Comentariul meu