ciprian faraon la “ora de politică. liderul forța dreptei vorbește despre candidatura la primăria sibiu și atacă voalat un posibil contracandidat. vineri, ora 20:00!

Invitatul unei noi ediții a emisiunii „Ora de Politică” este Ciprian Faraon, liderul Partidului Forța Dreptei Municipiul Sibiu. Faraon a vorbit despre candidatura la primărie și despre conducerea actuală a administrației locale. Interviul poate fi urmărit pe pagina de Facebook, pe Instagram, dar și pe YouTube, vineri, 24 noiembrie, de la ora 20:00.

Liderul Partidului Forța Dreptei susține că va candida la alegerile locale. „În mod cert, intenția mea de a candida rămâne fermă, nu există ezitări. Însă, dacă se va ajunge la un pol de dreapta la nivel local și ne vom supune unui sondaj responsabil, corect întocmit, cel care stă cel mai bine în sondaj, va fi candidatul la Primărie”, a spus Ciprian Faraon.

Interviul realizat de redactor șef, Dragoș Popescu, va fi difuzat, vineri, 24 noiembrie, de la ora 20:00 pe www.oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu, precum și pe Instagram, LinkedIn și pe canalul nostru de YouTube!

Ultima oră

Comentariul meu