Campion mondial la minifotbal, sibianul Mircea Popa va da lovitura de start la FC Hermannstadt - Poli Iasi

Căpitanul echipei naționale de minifotbal a României, sibianul Mircea Popa va da lovitura de start la jocul FC Hermannstadt – Poli Iași, care este programat vineri, de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal.

Reprezentativa națională de minifotbal a României a devenit în premieră campioană mondială, după o finală de poveste cu Kazahstan, câștigată după o serie interminabilă de lovituri de departajare. În lotul campionilor mondiali s-au regăsit sibianul Mircea Popa și medieșeanul Ionuț Neacșa.

Căpitanul de echipă Mircea Popa va da în mod simbolic lovitura de începere la meciul FC Hermannstadt – Poli Iași și va deveni astfel ”Ambasadorul Sibiului”, în semn de respect pentru performanțele obținute prin muncă, devotament și profesionalism.

În plus, la pauza meciului de vineri de pe noua arenă din Sibiu, Cupa Mondială la Minifotbal va fi prezentată fanilor prezenți pe Stadionul Municipal. Trofeul va fi prezentat de jucătorii Mircea Popa, Ionuț Neacșa, directorul sportiv Cojocaru Dan, președintele federației Ovidiu Tâlvan, secretarul general Attila Takacs și directorul de imagine Octavian Goga. 

România va  participa anul viitor la Campionatul European de minifotbal din Bosnia, programat în perioada 1-9 iunie.

Campion mondial la minifotbal, sibianul Mircea Popa va da lovitura de start la FC Hermannstadt - Poli Iasi

Ultima oră

Comentariul meu

Publică