a murit tânăra din cluj implicată într-un accident pe autostrada a1 la săliște. avea 22 de ani

Tânăra din Cluj, implicată într-un accident pe autostrada A1, în zona localității Săliște, în județul Sibiu, a decedat joi seara la spital. Dana avea doar 22 de ani. 

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri seara, pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș, în zona localității Săliște. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat că „în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, în zona benzii de accelerare, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Alba, a schimbat direcția de deplasare din banda 1 în banda 2 pentru a permite unui autovehicul să pătrundă din banda de accelerare în banda 1, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda 2 de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Cluj”. În urma impactului, autoturismul condus de șoferul din Cluj a fost proiectat în glisiera marginală. 

Vezi aici mai multe imagini de la accident

Impactul a fost extrem de puternic. Pasagera din autoturismul condus de șoferul din Cluj a rămas încarcerată, fiind nevoie de echipele de descarcerare din cadrul ISU Sibiu pentru a o extrage dintre fiare. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a suferit multiple traumatisme și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Sibiu. Și șoferul a ajuns la spital. 

Tânăra a decedat

Femeia avea multiple fracturi când a ajuns la spital. Medicii au încercat din răsputeri să o țină în viață, însă corpul ei a cedat. „Femeia, în vârstă de 22 ani a ajuns în stare foarte gravă, politraumatizată, a fost diagnosticată cu multiple fracturi severe. Medicii au făcut tot ceea ce a depins de aceștia pentru a salva pacienta dar, din păcate, aceasta a decedat în data de 23 noiembrie în urma unui stop cardiorespirator neresuscitabil”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu. 

a murit tânăra din cluj implicată într-un accident pe autostrada a1 la săliște. avea 22 de ani
Sursa: Facebook/Info Trafic 24

În urma tristei vești, o mulțime de persoane i-au transmis femeii din Cluj, pe nume Dana, un ultim mesaj. „Drum lin spre cer, Dana! Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa”, „Păcat, o așa floare care avea viața în față, câteodată soarta e tristă. Condoleanțe familiei îndurerate”, „Drum lin spre cer, Dana. Acum ești un înger!”, „Ai fost o fată minunată. Dumnezeu să te ierte”, sunt câteva dintre mesajele transmise în mediul online. 

Șoferul în vârstă de 28 de ani a fost diagnosticat cu contuzii ușoare. El a plecat acasă cu recomandări medicale.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu