bloc din cartierul belvedere, fără număr. locatarii cer primăriei să înscrie imobilul în cartea funciară

Locuitorii unui bloc din cartierul Belvedere au realizat o petiție online prin care cer numerotarea blocului în care locuiesc. Aceștia întâmpină probleme când trebuie să își facă documente oficiale unde au nevoie de adresa exactă.

Mai mulți locatari ai blocului „FN”, din Cartierul Belvedere, cer primăriei să înscrie construcția în cartea funciară și să dea un număr blocului. Locatarii susțin că cei de la Evidența Populației nu pot elibera acte de identitate cu adresa de „bl FN”.

„Suntem locuitori in Belvedere Residence, Sibiu și din păcate locuim într-un bloc fără identitate. În toate actele acest bloc este precizat „FN”, nu este recunoscut ca un bloc. Întâmpinăm probleme în a ne face actele de identitate pe apartamentele cumpărate. Cei de la evidenta populației nu pot elibera actele de identitate cu: bl FN.

Vă rugăm să semnați această petiție pentru a cere primăriei să înscrie construcția în cartea funciară pe baza art. 5 alin (1) din Legea cadastrului și publicității imobiliare nr. 7/1996 și de a da un număr blocului”, se arată în petiția online  redactată de Carina Crăciun.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu