sibiancă bătută de fostul iubit la șeica mică. a lovit-o și pe mama femeii
FOTO: arhivă

Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani care și-a bătut fosta iubită. Individul a lovit-o și pe mama acesteia. 

„La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Șeica Mică, cercetat penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, respectiv violare de domiciliu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul este bănuit că, în 10 noiembrie, în jurul orei 08:00, ar fi pătruns fără drept în locuința fostei concubine, în localitatea Șeica Mică, și le-ar fi agresat fizic atât pe femeie, cât și pe mama acesteia.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente pentru dispunerea unei măsuri preventive în consecință. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Axente Sever, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu