sibian prădat după o partidă de amor. amanta de ocazie i-a șterpelit o bijuterie de mare valoare
foto: arhivă

O femeie din Sibiu a fost reținută de oamenii legii după ce a comis două furturi. Aceasta a șterpelit o bijuterie valoroasă de la un bărbat, imediat după o partidă de amor. Câteva zile mai târziu, a sustras portofelul unei sibience într-un magazin din oraș. 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut, marți, o sibiancă în vârstă de 45 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, respectiv furt.

Femeia este bănuită că, în 12 noiembrie, în jurul orei 04:00, în timp ce afla într-o pensiune din municipiul Sibiu, a sustras o bijuterie din aur în valoare de 3.500 de euro. Bijuteria aparține unui bărbat cu care aceasta se întâlnise pentru a întreține relații sexuale.

Femeia este, din câte se pare, hoață „de meserie”. După câteva zile, ea a mai lăsat fără bunuri o persoană. De această dată, a furat portofelul unei sibience într-un magazin de haine din zona Gării. „La data de 15 noiembrie, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, sibianca i-ar fi sustras unei alte femei portofelul în care se aflau 2.100 de lei și carduri bancare”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibiencei pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu