noi imagini cu ucigașii lui adrian kreiner imediat după crimă (video)
Sursa: Captură Antena 3 CNN/YouTube

Au apărut noi imagini cu cei trei indivizi care l-au omorât pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Imediat după atac, aceștia au pornit pe jos către apartamentul închiriat în Șelimbăr. Au fost surprinși însă de camere în timp ce mergeau către adăpost. 

Doi dintre bărbații care l-au ucis pe Adrian Kreiner au fost prinși de polițiști în Scoția și Irlanda. Cel de-al trei atacator este căutat în continuare de oamenii legii. El a fugit din țară la scurt timp după moartea omului de afaceri din Sibiu. 

Surprinși de camere după atac

Procurorii au reușit să pună cap la cap toate datele pentru a afla cine sunt ucigașii lui Kreiner. Noi imagini apar acum cu indivizii imediat după jaf. Chiar după ce l-au omorât în bătaie pe omul de afaceri, aceștia au pornit pe jos pe străzile Sibiului. 

La zece minute după ce au părăsit casa de pe Moldoveanu, au fost surprinși de o cameră de supraveghere îndreptându-se spre Șelimbăr. Aceștia aveau să se adăpostească, pentru scurt timp, într-un apartament închiriat pe strada Doamna Stanca. 

YouTube video

Potrivit imaginilor, atacatorii purtau în continuare cagule, dar nu mai avea mănuși. Păreau calmi și nu se grăbeau deloc. Mergeau în șir indian. După ce au ajuns la apartamentul din Șelimbăr, la câteva ore distanță de la atac, au chemat un taxi și au mers spre Deva, de unde au luat o mașină către județul Timiș. „S-a stabilit faptul că, după comiterea faptei, suspecții s-au întors în data de 06.11.2023, în jurul orelor 04:20, la apartamentul închiriat și au părăsit municipiul Sibiu cu un taxi în aceeași dată, în jurul orelor 07:20, cursa fiind făcută până la Deva, județul Hunedoara, unde aveau un autoturism”, a spus procurorul Florescu.

Citește și: Filmul atacului de pe Moldoveanu

Citește și: Cine sunt ucigașii lui Kreiner

Sursa video: Antena 3 CNN

Ultima oră

Comentariul meu