gală demonstrativă de box pentru copii și juniori la sibiu programată pe 30 noiembrie

CS Sharks Sibiu și ACS Pugilistic Sibian organizează în data de 30 noiembrie o gală demonstrativă de box pentru copii și juniori, intitulată ”Cupa 1 Decembrie”. 

Președintele de la CS Sharks Sibiu, Adrian Felseghi și președintele de la ACS Pugilistic Sibian, Adrian Panainte și-au unit forțele pentru a organiza pe 30 noiembrie o gală de box pentru copii și juniori. Competiția sportivă va avea loc la sala ”ACS Pugilistic Sibian” situată pe strada Dorobanților nr. 5, în incinta fostei Fabrici IPL.

Antrenorii de la cele două cluburi, Irina Stoica, Daniel Olteanu și Gheorghe Niță vor urca în ring la ”Cupa 1 Decembrie” copiii și juniorii pe care îi au la pregătire, în funcție de vârstă și categorie. Organizatorii au pregătit surprize frumoase cu cupe, medalii și diplome pentru fiecare mic sportiv.

gală demonstrativă de box pentru copii și juniori la sibiu programată pe 30 noiembrie

”Ne dorim să promovăm boxul în rândul copiilor și juniorilor, mai ales că din ce în ce mai puțini copii vin să practice acest sport care este un pic mai dur” a declarat președintele de la CS Sharks Sibiu, Adrian Felseghi.

În ziua galei, sosirea participanților este programată la ora 11.00, urmând ca gala să înceapă de la ora 12.00. Organizatorii asigură sala de antrenament, asistența medicală, arbitraj și condiții pentru buna desfășurare a evenimentului, în timp ce cazarea și masa vor fi suportate de cluburile participante. Participarea doritorilor se poate confirma  la numerele de telefon 0746.391.022 sau 0799.132.029.

gală demonstrativă de box pentru copii și juniori la sibiu programată pe 30 noiembrie

 

Ultima oră

Comentariul meu