csu sibiu termină grupa fiba europe cu încă o înfrângere în polonia

CSU Sibiu a cedat miercuri seara, în Polonia, 71-84 cu Anwil Wloclawek, în ultimul meci din grupele FIBA Europa Cup, sezonul 2023-2024.

Cum era de așteptat, Anwil, deținătoarea trofeului FIBA Europe a câștigat disputa din ultima rundă a grupelor, 84-71 cu CSU Sibiu. Echipa lui Tomas Rinkevicius nu a reușit nicio victorie în cele șase jocuri disputate în grupele competiției europene.  A avut parte și de o grupă foarte dificilă, pe care a început-o cu un eșec acasă, contra celui mai accesibil adversar.

YouTube video

În Polonia, CSU a intrat bine în joc, a condus cu 6-2, dar Anwil a revenit și a controlat primul sfert, în care s-a impus cu 22-14.  Ca și în primul sfert, CSU a pornit bine, s-a apropiat la trei puncte. Polonezii au preluat imediat controlul și sfertul secund, astfel că la pauza mare,  conduceau cu 42-29. Început cu un run de 7-0, Wloclawek s-a impus și al treilea sfert cu 22-16.

Barro a ieșit accidentat

Sibiul a controlat ultimul sfert. Barro a părăsit terenul ușor accidentat în al patrulea sfert, însă probabil nu este vorba de ceva serios. CSU s-a impus în ultimele 10 minute cu 26-17, însă soarta punctelor era decisă după primele trei sferturi. Anwil s-a impus cu 84-71 și continuă la spere la locul 2, dar cu un bilanț de 1-3 în jocurile cu Bilbao și Caledonia, nu are șanse de calificare mai departe.

Nandor Kuti a fost cel mai bun jucător al sibienilor și a adunat 14 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Aurelian Gavriloaia a strâns 12 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive.

Pentru CSU Sibiu, urmează un meci pe terenul celor de la CS Vâlcea 1924  duminică, 26 noiembrie, de la ora 17:00.

csu sibiu termină grupa fiba europe cu încă o înfrângere în polonia

 

Ultima oră

Comentariul meu