Ciolacu, afirmație șocantă: „România nu a mai avut fotbal după Revoluție”

Premierul Marcel Ciolacu a comis o gafă de proporții la echipa națională de fotbal, spunând că România nu a mai avut fotbal după Revoluție. Această afirmație este falsă, deoarece România a jucat în sferturile de finală la Campionatul Mondial din SUA în 1994, la doar 5 ani după Revoluție, notează portalul de știri ziare.com.

Ciolacu a făcut această afirmație în timpul unui discurs adresat echipei naționale înainte de meciul cu Elveția, din ultima etapă a grupelor preliminare pentru Campionatul European. El a spus că, după Revoluție, România a avut internet și televizoare color, dar nu a mai avut fotbal.

Această afirmație a fost criticată de mulți comentatori, care au spus că Ciolacu nu este la curent cu istoria fotbalului românesc. De asemenea, au spus că această afirmație este o insultă pentru generațiile de fotbaliști români care au reprezentat țara cu succes în anii 1990 și 2000.

Ciolacu a încercat să-și explice gafa, spunând că a vrut să spună că fotbalul românesc nu a mai fost la fel de bun după Revoluție. Cu toate acestea, această explicație nu a fost acceptată de mulți oameni.

Ultima oră

Comentariul meu