cele mai frumoase păsări cu pedigree reunite într-o expoziție cu vânzare la sibiu

O expoziție de păsări de curte va avea loc în perioada 25-26 noiembrie, pe strada Râului, nr. 34. Zeci de găini vor încânta privirile iubitorilor de animale. Cei interesați pot și cumpăra găini pentru curtea lor.

Sibienii și nu numai sunt așteptați la prima ediție a expoziției organizată la Sibiu de „Clubul Crescătorilor de Wiandotte” care va avea loc weekend-ul acesta. Iubitorii de animale vor putea admira găinile și în același timp vor putea achiziționa exemplarele de care sunt interesați. Prețul găinilor începe de la 30 de euro și poate ajunge la 150 de euro în funcție de rasa fiecăreia.

La expoziție vor fi expuse 200 de păsări din 30 de rase diferite, printre care Wyandotte German și Wyandotte German pitic. De asemenea, vor fi prezente peste o sută de alte găini și  diferite rase de gâște și rațe. Copiii vor avea ocazia să vadă unele dintre cele mai frumoase exemplare de păsări și, de asemenea, vor putea interacționa cu ele.

cele mai frumoase păsări cu pedigree reunite într-o expoziție cu vânzare la sibiu

Înainte de expoziție va fi organizat și un concurs unde păsările vor fi jurizate de către arbitrii români și nemți. Cele mai frumoase vor primi trofee, iar în cadrul expoziției de sâmbătă și duminică va putea fi cumpărată pasărea câștigătoare. Cel mai tânăr expozant este o fetița de 4 ani, pasionată de păsări.

Evenimentul este organizat Asociația „Clubul Crescătorilor de Wiandotte”. Expoziția va fi deschisă publicului larg sâmbătă, 25 noiembrie, între orele 8.00 și 19.00 și duminică între orele 8.00 și 15.00. Intrarea este liberă pentru copiii cu vârste de până la 10 ani. Pentru tinerii cu vârstă cuprinsă între 10-18 ani, biletul este 5 lei și pentru adulți intrarea este de 10 lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu