accident grav pe autostrada a1 la săliște. tânără descarcerată și dusă la spital (foto)

Un accident grav a avut loc, miercuri seara, pe autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu – Sebeș, în zona localității Săliște. O femeie a fost transportată la spital. 

Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 270, Săliște, pe sensul Sibiu – Sebeș.

accident grav pe autostrada a1 la săliște. tânără descarcerată și dusă la spital (foto)

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, în zona benzii de accelerare, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din jud. Alba, a schimbat direcția de deplasare din banda 1 în banda 2 pentru a permite unui autovehicul să pătrundă din banda de accelerare în banda 1, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda 2 de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din jud. Cluj. Acest autoturism a fost proiectat apoi în glisiera marginală”, a explicat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident grav pe autostrada a1 la săliște. tânără descarcerată și dusă la spital (foto)

Șoferul autoturismului proiectat în glisieră și pasagera din mașina pe care o conducea, o tânără în vârstă de 22 de ani, din județul Cluj, au suferit vătămări corporale. „Echipajul a acționat pentru descarcerarea unei femei în vârstă de 22 de ani. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD cu medic având multiple traumatisme la nivelul membrelor. Este transportată de urgență la UPU Sibiu, conștientă. De asemenea este transportat la UPU Sibiu un bărbat de 28 de ani cu atac de panică”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat, pe banda 2.

Ultima oră

Comentariul meu