Stâlp de iluminat furat de la o trecere de pietoni din Cartierul Arhitecților. ”Facem apel pentru găsirea hoților”
Sursa foto: Facebook/ Drumuri și Poduri SA Sibiu
Un stâlp cu lampă solară a fost furat de lângă trecerea de pietoni de pe strada Grigore Ionescu, din Cartierul Arhitecților. Drumuri și Poduri SA face apel către locuitorii din Cartierul Arhitecților pentru a identifica hoții.
Reprezentanții Drumuri și Poduri SA fac un apel către locuitorii din Cartierul Arhitecților pentru a găsi făptașii. „Drumuri și Poduri SA face un apel către locuitorii din Cartierul Arhitecților (@Rezidenţi Cartierul Arhitecților Cisnădie) pentru a ne ajuta sa găsim o rezolvare pentru situația neplăcută cu care ne confruntăm și care îi afectează în primul rând pe cei care locuiesc în această zonă. Mai exact, pe DJ 106C (strada Grigore Ionescu) în zona trecerilor pentru pietoni, după cum știți, s-au montat stâlpi prevăzuți cu lămpi solare pentru iluminarea acestora.
Stâlp de iluminat furat de la o trecere de pietoni din Cartierul Arhitecților. ”Facem apel pentru găsirea hoților”
În urmă cu câteva zile unul dintre aceștia a dispărut (din zona celui de-al treilea sens giratoriu, sens Sibiu către Cisnădie). Dacă există persoane care au observat ceva legat de acest incident, sau care ne pot oferi informații care ne pot ajuta să-i identificăm pe cei responsabili pentru această situație, vă rugăm sa ne contactați în privat”, se arată în postarea pe facebook.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, nu a fost depusă nici o sesizare despre acest furt.

Ultima oră

Comentariul meu