protest la ambulanța din sibiu. angajații asigură că „cetățenii nu vor fi afectați”

Angajații Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Sibiu se alătură protestului desfășurat la nivel național. Aceștia anunță că vor lipi afișe pe ambulanțe pentru a-i susține pe liderii de sindicat care au intrat în greva foamei. Pacienții nu vor fi afectați. 

Angajații de la Ambulanță se alătură protestului național și vor lipi pe toate autospecialele afișe pentru a indica acest lucru. Activitatea nu va fi întreruptă, iar sibienii nu vor fi afectați. La nivel național, vor fi pichetate inclusiv sediile instituțiilor județene. 

„La nivel național se vor organiza proteste, unde membrii de sindicat FNSAR vor picheta sediul instituțiilor județene. Pe toată durata protestului, toate ambulanțele aflate în misiune vor purta afișul PROTEST NAȚIONAL. Toate echipajele își vor desfășura activitatea normal. Cetățenii nu vor fi  afectați de acest protest. La  Sibiu,  NU o sa fie organizat protestul, din cauza timpului scurt de la informare, dar toate ambulanțele vor purta afișe cu PROTEST NAȚIONAL. Vom fi alături de colegii noștri care au intrat în greva foamei”, au anunțat reprezentanții SAJ Sibiu.

Protestul vine ca urmare a votului din Camera Deputaților, din data de 20 noiembrie, prin care nu au fost recunoscute condițiile deosebite de muncă din cadrul Serviciilor de Ambulanță din România. Din cauza acestui fapt, dar și fiindcă problemele cu care se confruntă personalul de la Ambulanță, liderul de sindicat, la nivel de federație, a intrat în greva foamei. Acestuia i s-au alăturat mai mulți lideri sindicali din organizațiile județene. 

Ultima oră

Comentariul meu