CSU Sibiu încheie sezonul de cupe europene miercuri, în Polonia. Kyle Adnam: ”O provocare pentru noi”

Echipa masculină de baschet CSU Sibiu  va încheia conturile cu ediția actuală a FIBA Europe Cup miercuri, 22 noiembrie, pe terenul polonezilor de la Anwil Wloclawek.

Fără victorie în cele cinci jocuri disputate în FIBA Europe Cup, CSU pare victimă sigură în ultima etapă, în Polonia, acolo unde Anwil speră în continuare la locul 2, care îi poate aduce calificarea. Echipa poloneză depinde de celălalt joc din grupă și are nevoie ca Bilbao să câștige în Scoția, cu Caledonia.

Anwil are victorii pe linie în campionatul intern, unde este lider, dar păstrează șanse și la locul 2 în grupa de FIBA Europe, dacă va câștiga meciul cu CSU și Caledonia pierde cu Bilbao.

După cinci eșecuri consecutive, CSU Sibiu a câștigat cu mari emoții în etapa a noua a Liga Națională pe terenul lui CSM Focșani, scor 73-70. Semne bune au fost însă și la jocul de acasă cu Bilbao, unde echipa lui Rinkevicius a avut o prestație bună.

În tur, Anwil Wloclawek a câștigat la 38 de puncte partida din Sala Transilvania, dar ocupă doar poziția a treia în clasament. Totuși, șansele polonezilor de a accede în faza următoare a competiției sunt destul de mici.

Adnam: ”Intrăm cu mentalitatea de a câștiga”

CSU Sibiu încheie sezonul de cupe europene miercuri, în Polonia. Kyle Adnam: ”O provocare pentru noi”

Australianul Kyle Adnam a revenit pe teren în jocul de la Focșani și va evolua și miercuri, în Polonia. ”O să fie o provocare bună pentru echipă, dar suntem bucuroși pentru că este o șansă bună pentru noi să intrăm și să jucăm foarte bine, să terminăm campania cu o anumită doză de pozitivism și de energie. Este un meci greu, dar în fiecare meci intrăm cu mentalitatea de a câștiga, dar vrem totodată să jucăm și cel mai bun joc al nostru și să vedem ce putem învăța și din victorii sau eșecuri. Pentru mine, să stau pe margine nu a fost prea plăcut, corpul ajunge să fie de asemenea obosit, deci încerc să mă reacomodez cu a juca din nou baschet. E nevoie de puțin timp, dar o să fiu acolo împreună cu colegii mei pentru a câștiga. Să fiu înapoi pe teren și să câștigăm ar fi incredibil” a spus Adnam pentru pagina oficială de facebook a clubului.

”Vom încerca să câștigăm”

CSU Sibiu încheie sezonul de cupe europene miercuri, în Polonia. Kyle Adnam: ”O provocare pentru noi”

Antrenorul Tomas Rinkevicius spune că CSU va încerca să producă surpriza în Polonia. ”Ne pregătim pentru acest meci. Înfruntăm o echipă bună, care are rezultate bune încă de la începutul sezonului. Nu au niciun eșec în campionatul lor, deci bineînțeles este o echipa bună și o sa fie un meci greu, dar ne pregătim. Miercuri vom merge în Polonia și vom încerca cu tot ce avem mai bun să reușim să câștigăm” a declarat și Rinkevicius.

CSU Sibiu va termina o perioadă foarte aglomerată și se va concentra apoi pe campionat, acolo urmează duminică un joc la Rm. Vâlcea.

Duelul dintre Anwil Wloclawek și CSU Sibiu va avea loc miercuri, 22 noiembrie, la ora 20.00, și va putea fi urmărit, în direct, pe canalul de YouTube al FIBA.

CSU Sibiu încheie sezonul de cupe europene miercuri, în Polonia. Kyle Adnam: ”O provocare pentru noi”

Ultima oră

Comentariul meu